Ieri v-am povestit despre o aplicație care vă ține la curent cu tot ce fac copiii, dar dacă ai voștri nu au un smartphone și pleacă în excursie în vacanța aceasta ce faceți? Pentru că, să fim serioși, ce nu ar da părinții pentru a sta la curent cu orice mișcare a piticului?
Am descoperit un dispozitiv, de fapt un ceas, cu un sistem care localizează prin GPS copiii oriunde s-ar afla aceștia. Dacă cel mic poartă acest ceas veți afla imediat unde este, iar dacă el este scos de la mâna copilului, sunteți imediat informați cu privire la acest lucru (prin email sau SMS pe telefonul mobil). Același lucru se întâmplă și dacă sistemul este dezactivat.

Ceasul de care v-am povestit se numește nu•m8 și costă 125 de euro (poate fi comandat în România de pe SafeKids.ro). Pentru a beneficia însă de toate beneficiile sistemului, mai trebuie să scoateți din buzunar 9.20 euro/ lună fără TVA pentru a primi alertele pe mail cu privire la localizarea copiilor sau 13.40 euro/ lună fără TVA pentru a primi alertele și pe email și ca SMS-uri pe telefonul mobil.
Cum vi se pare ceasul nu•m8? V-ar fi util? 🙂
Sursă foto principală: manganite/ Flickr.com.