Doi părinți, care au avut de nenumărate ori nevoie de o sticlă care să facă prin minune lăpticul sau ceaiul să se încălzească, s-au gândit că nu doar ei sunt în această situație, așa că s-au pus pe inventat și pe creat. Pe numele lor Farah și Jim, mămica a venit cu idei și Jim cu partea “inginerească” i așa s-a creat yoomi – dispozitivul care încălzește sticla în nu mai mult, nu mai puțin de 60 de secunde.
Eu zic că e super invenție, mai ales acum că e vară și tot plecăm prin mini excursii cu cei mici, iar un astfel de biberon asigură ceaiul cald, indiferent de situație.

yoomi nu are nevoie nici de fire, nici de baterii sau de alte dispozitive mai mult mai sau puțin complicate și se poate folosi la încălzirea a până la 100 de sticluțe/biberoane de lapte. Temperatura la care ajunge lichidul este cea la care este și lăpticul natural de la sânul mamei, așa că nu trebuie să stați cu grijă că va fi prea cald ori prea rece pentru bebei.
Un set cu biberon și dispozitiv yoomi costă 23.50£ și dacă vă face cu ochiul puteți plasa o comandă pe website-ul celor doi părinți inventivi, livrarea se face și în România, sau puteți comanda cu ajutorul a câtorva click-uri și de pe Amazon.
Cum funcționează exact vedeți un pic mai jos:

Cum vi se pare invenția?
Sursă foto principală: Socceraholic/ Flickr.com.