În cazul în care nu știați deja – și este posibil, pentru că mai tot timpul vi-l ocupă cei mici – până pe 15 iulie, adică acum, până peste câteva zile, este obligatoriu să vă asigurați locuința. Dacă nu faceți asta riscați o ditai amenda de la stat și decât să dați bani pe sancțiuni, mai bine vă asigurați casa, credem noi, și ne ajutați un pic și pe noi. Nu vă speriați prea tare, o asigurare complexă a locuinței costă undeva în jurul sumei de 400 de lei, iar cea obligatorie e mult mai mică, problema este însă că sunt destul de multe drumuri de făcut: aflat care este firma unde sunt cele mai ok polițe de asigurare, prețuri, apoi acte etc.
Noi știm că nu aveți timp de toate acestea și mai știm faptul că există servicii online care vă pot scăpa de toate încurcăturile. Servicii online serioase adică, așa cum este Asiguratorii.ro, un site destul de simplu de utilizat și care oferă pe lângă polițe de asigurare a locuinței și asigurări medicale de călătorie (asta pentru că tot este sezonul vacanțelor și dacă vreți să ieșiți din țară veți avea nevoie și de acestea). Completați formularul de pe site și, în funcție de tipul de asigurare pe care îl alegeți, ridicați apoi asigurare de la una dintre sucursalele din drumul vostru fără alte bătăi de cap.
Vă spuneam ceva mai sus că vă ajutați și pe voi pentru că nu mai pierdeți timpul și ne ajutați și pe noi. Să vă explic: dacă veți încheia acum asigurare obligatorie a locuinței ori alte asigurări prin Asiguratorii.ro, o mică parte din suma de bani pe care o plătiți voi pe asigurare ne revine nouă, mai exact:
– 10% din valoarea unei asigurări a locuinței PAD Plus,
– 8% din valoarea medie a poliței de asigurare complexă a locuinței,
– 12% din valoarea unei asigurări medicale de călătorie,
– 3% din valoarea unei asigurări CMR.
Voi v-ați asigurat locuința până acum?
Sursă foto: traumlichtfabrik aka Eddi/ Flickr.com.