Atunci când căutați un sistem de monitorizare pentru copii probabil că nu vă gândiți decât la două lucruri: imagine și sunet, în sensul că trebuie să-l vedeți pe ‘ăl mic ce face și să auziți când se trezește sau dacă plânge ori ba.
Cu toate acestea, sunt multe alte specificații de care ar trebui să țineți cont înainte să vă decideți asupra unui model, pentru că multe dintre produsele de pe piață se pot conecta cu telefonul mobil, de exemplu, și astfel veți reuși să fiți cu ochii și cu urechile pe cei mici și atunci când sunteți la serviciu și piticul este acasă cu dădaca.
Smart Baby Monitor, realizat de Withings, este mai mult decât un simplu monitor pentru copii și vă spun imediat și de ce. Avem parte de video HD, de un stabilizator al imaginii astfel încât vom putea trage cu ochiul la fiecare mișcare fără să vedem în reluare nimic, alerte pe telefonul mobil ori de câte ori ceva se schimbă în cameră (de la mișcare, temperatură, umiditate etc.) și de un sunet clar, datorită eliminării zgomotului de fond.
Recunosc că cel mai mult îmi place faptul că device-ul ne lasă să tragem cu ochiul oriunde am fi, tot ce este necesar fiind telefonul mobil care realizează conexiunea dintre camera copilului și părinte.

Comunicare bidirecțională

Sună pompos, dar eu cred că e foarte important să poți să comunici cu cei mici în orice moment al zilei, iar dacă vreți să-i spuneți ceva bebelușului să puteți face asta. Cu ajutorul aplicației pentru telefonul mobil piticul va auzi fix ce îi spuneți voi în orice moment, așadar e ca și cum ați avea mereu un apel telefonic cu imagine cu tot.
În plus, poți să-l vezi pe pitic și noaptea sau atunci când în cameră este întuneric și puteți seta ca la un anumit interval să înceapă o melodie sau să se schimbe culoarea luminii de la device.
Nu vă spun despre preț, căci e pe măsura dotărilor, dar îl puteți descoperi singuri pe site-ul oficial.