Recunosc, mi-a venit ideea după ce am citit despre asta pe education.com, dar m-am gândit că procesul poate fi cu mult simplificat, pentru că, să recunoaștem cu toții, nu e prea ușor să le captăm atenția celor mici pentru o perioadă lungă de timp, chiar dacă este vorba de un lucru de care se vor bucura și peste ani de zile.
Ok, e distractiv, dar dacă vouă v-ar spune cineva că trebuie să fiți vreo două ore atenți la un anumit lucru vi s-ar mai părea fun?
Eh, acum că am lămurit aceste lucruri nu aveți decât să cumpărați ceva pastă de modelat (Fimo e cea mai la îndemână, adică pasta folosită de cei care fac bijuterii hand made sau alte accesorii colorate) și câteva culori pentru a face ca rezultatul să fie mai vesel. După ce ați luat toate aceste lucruri, spuneți-le celor mici că toți prinții și toate prințesele își lasă amprenta pe vecie undeva și că și ei ar trebui să facă asta cât mai curând.
Luați niște pastă de modelat și puneți-i pe pici să apese cu mânuța (sau piciorușul ori ambele) pe bucata de pastă! Cam atât! Se lasă la uscat și apoi se colorează apoi după bunul plac. Poate scrieți numele celor mici sau îi puneți pe ei să facă o floricică, un soare, o inimioră… ce le trece prin cap.
Ultimul pas, musai de făcut: de pus la loc de cinste opera de artă! Dacă aveți zile de naștere sau sărbători importante în familie, zic eu că ar fi un super cadou personalizat!
Încercați și voi!
Sursă foto: Leslie Duss/ Flickr.com.