Am povestit în timpul anului despre mai multe proiecte ale părinților creativi care au decis să spună lumii întregi cum văd ei un anumit lucru din viață, iar acum a venit momentul să tragem linie și să vedem care au fost cei mai creativi cinci părinți ai anului 2013.
1 – Queenie Liao este o mămică de meserie fotograf din China care transformă experiențele copilului său în adevărate aventuri incredibile prin seria Wengenn in Wonderland. Practic, mămica își imaginează ce visează bebelușul ei și transpune asta cât poate de bine în imagini. – Citiți mai multe despre proiectul semnat de Queenie Liao.
Queenie Liao
2 – Tăticul cu usermane-ul Tatsputin pe Reddit transformă desenele în opere de artă. Totul a pornit de la faptul că tăticul este plecat destul de des de acasă, așa că primește în dar desene pe care acesta le transformă cum știe mai bine. – Citiți mai multe despre proiect.
desene
3 – Cerniavski Anastasia este mămică, de meserie fotograf, din Rusia. S-a mutat de ceva timp în Statele Unite ale Americii. Are două fetițe minunate care participă de multe ori la proiecte fotografice cu mămica lor, fotografii care de multe ori nu fac parte dintr-un proiect complex, ci arată sentimente și stări, situații și trăiri. Fotografiile au fost însă cenzurate de Facebook, pe motiv că prezintă prea multă goliciune. – Aflați mai multe despre povestea cu Cerniavski Anastasia.
Cerniavski-Anastasia-_6
4 –Nathan Ripperger, un tătic designer de meserie și producător video, s-a gândit să adune într-un catalog special toate conversațiile mai mult sau mai puțin bizare pe care le-a avut cu cei mici. – Vedeți mai multe citate.
Screen-shot-2013-12-16-at-1.19.20-AM
5 – Un an și speranță și încredere cât pentru o mie de ani. De atât a avut nevoie Ward Miles Miller, bebeluș care s-a născut prematur. Tăticul său a filmat lupta sa, iar rezultatul ar trebui să fie o “pastilă” pentru noi toți. – Vedeți povestea micuțului Miller.
Screen-shot-2013-11-22-at-4.28.00-PM
Suntem convinși că există mult mai mulți părinții și copii ce merită lăudați, tocmai de aceea vă invităm pe voi să ne lăsați în comentarii poveștile care v-au impresionat anul acesta.