Cerniavski Anastasia este mămică, de meserie fotograf, din Rusia, care s-a mutat de ceva timp în Statele Unite ale Americii. Are două fetițe minunate care participă de multe ori la proiecte fotografice cu mămica lor, fotografii care de multe ori nu fac parte dintr-un proiect complex, ci arată sentimente și stări, situații și trăiri.
Mămica a postat imaginile cu ele pe blogul personal, imagini în care atât cele mici, cât și mămica erau prezente în cea mai naturală și plină de emoții situație din toate cele care există, cu puține haine și multă iubire, dezgolite de haine, dar pline de adevăr. Unul dintre fanii fotografiilor a postat una pe Facebook, rețea de socializare care a banat rapid fotografia, pe motiv că fotografiile sunt unele nud.
“Pentru mine nu e nimic anormal. În casa mea prefer să stau goală, este vorba despre intimitatea mea și a familiei mele. Ne-am obișnuit, deci nu este surprinzător sau neobișnuit” spune Cerniavski Anastasia.
Oare poate face cineva diferența clară între ce este normal și ce nu? Oare nu doar părinții ar trebui să fie cei care decid ce este bine și ce nu pentru familia lor?
Cerniavski Anastasia _2 Cerniavski Anastasia _3 Cerniavski Anastasia _4 Cerniavski Anastasia _5 Cerniavski Anastasia _6 Cerniavski Anastasia _8 Cerniavski Anastasia _9 Cerniavski Anastasia Cerniavski_Anastasia
Ce părere aveți?
Surse foto: mariapreta.org.