Seturile LEGO Star Wars aduna in jurul acestora atat copiii, cat si pe cei mai mari. Piesa cu piesa, adultii au ocazia sa recreeze scenele memorabile, sa schimbe actiunea, sa inventeze una cu totul noua si interesanta, dar si sa le povesteasca celor mai mici, pe intelesul lor, despre ceea ce specialistii numesc a fi un adevarat fenomen: Star Wars.
Initial, LEGO a cumparat licenta pentru producerea de seturi LEGO Star Wars intre anii 1999 – 2008, dar interesul pentru film a ramas unul la fel de mare, astfel ca marea companie a decis sa prelungeasca intelegerea initiala pana in anul 2022, astfel ca o multime de seturi interesante urmeaza sa fie lansate si din ce in ce mai multi copii vor afla cine sunt Luke Skywalker, Darh Vader, Obi-Wan Kenobi, Finn, Rey, Poe Dameron sau altii.
La Noriel, seturile LEGO Star Wars sunt destinate copiilor cu varsta intre 5 – 14 ani, au zeci, sute si mii de piese si fac cu ochiul mai ales celor mari, fani ai seriei, care vor sa aiba propriul Stormtrooper, propria naveta spatiala, propriul Darth Vader. Iar de acolo si pana la a reconstitui celebra scena cu Luke Skywalker si Darth Vader, ramas intiparita in memoria fanilor, e doar un pas mic.
Interesant este faptul ca producerea de seturi LEGO Star Wars a fost o premiera in istoria LEGO, fiind primele din istorie cu licenta pentru compania devenita deja celebra in toata lumea. Apoi au urmat LEGO Marvel Super Heroes,  LEGO DC Comics Super Heroes, LEGO BATMAN MOVIE si multe altele. Toate pot fi gasite la Noriel, acolo unde transportul este gratuit la comenzi de minimum 150 RON, in toata tara. Piesa cu piesa, micutii pot descoperi noi si noi universuri si crea povesti interesante.
Cei mici pot asambla o multime de seturi interesante, fie baietel, fie fetita. Star Wars este, asa cum se poate observa cu ochiul liber, un fenomen care a atras atentia ambelor sexe. “TIE Advanced al lui Vader contra A-Wing Starfighter”, “Confruntare pe Jakku”, “Nava X-Wing Fighter”, “Pachet de lupta Ordinul Intai”, “Nava de transport a trupelor de rezistenta” – sunt numai cateva dintre seturile care au atras atentia cumparatorilor Noriel si care continua sa faca acest lucru.
Un lucru interesant pe care LEGO l-a realizat odata cu introducerea acestor seturi a fost legat de ceea ce ei au numit “Ultimate Collector Series”. Mai mari, mai detaliate, ceva mai scumpe decat restul seturilor din gama, au existat imediat cumparatori. In anul 2015, un astfel de set, nedeschis, “Millennium Falcon” a fost scos la licitatie online si cumparat pentru suma de 5.000 de euro, facandu-l astfel cel mai scump LEGO din istorie.
Atentia a fost, este si va fi intotdeauna indreptata spre aceste seturi. Si, pe masura ce apar noi filme Star Wars, succesul va fi garantat. La Noriel e usor sa descoperi seturile care te vor ajuta sa intelegi mai bine actiunea Star Wars sau sa ti-o amintesti exact.