Suntem atât de obișnuiți să utilizăm apa în bucătărie, încât nici nu ne dăm seama cât și cum consumăm. Vrem să ne potolim setea? Deschidem robinetul și ne hidratăm. Vrem să spălăm legumele înainte de a le prepara? Nimic mai simplu: pornim jetul și ne facem treaba în doar câteva secunde.

 

Însă uneori ar trebui să ne preocupe și de modul în care ne este livrată apa. Da, există o diversitate de baterii pe piață, însă unele chiar sunt cu mult mai avantajoase decât altele. Dovada e adusă chiar de echipa Franke, care prezintă în acest articol punctele forte ale bateriei Vital, o inovație de nelipsit din orice bucătărie.

Elimină eficient impuritățile din apă

Toți ne dorim acces la apă cât mai pură, iar pentru că sănătatea contează, suntem dispuși să luăm adesea decizii costisitoare. Însă există alternative simple și avantajoase, precum bateria Vital. Aceasta poate elimina facil microparticulele din plastic, pesticidele, hormonii, germenii dăunători, clorul și rugina.

Cum reușește? Secretul e reprezentat de elementele ce compun filtrul: prefiltrul (primul element de apărare, care captează particulele mai mari, eliminând contaminarea de tip grosier), membrana (ultrafină, reține particulele și elimină germenii dăunători), cărbunele activ (îndepărtează impuritățile, însă are în egală măsură efect și asupra gusturilor sau mirosurilor neplăcute).

Reduc deșeurile din plastic și te ajută să economisești

Deși pare mai convenabilă achiziția apei îmbuteliate, realitatea e puțin diferită. Înainte de toate, trebuie să reamintim că din această practică rezultă o cantitate impresionantă de deșeuri din plastic. Impactul asupra mediului este unul negativ, ținând cont mai ales de faptul că durează între 700-800 de ani până la începerea procesului de descompunere (în cazul în care nu sunt reciclate).

Ți-am demonstrat deja cât de calitativă este apa pusă la dispoziție de bateria Vital, însă nu am apucat să-ți aducem în atenție suma pe care o poți economisi cu ajutorul ei. Gata să afli? E vorba de peste 400 € anual, un motiv în plus să faci o schimbare.

Sunt produse versatile și intuitive

Știm cât este de important ca aspectul bucătăriei să fie unul armonios. Așadar, designul bateriei Vital a fost gândit într-o manieră atemporală, fiind extrem de compact și versatil, adaptându-se cu ușurință cadrului. Nu doar că este cel mai avansat sistem de filtrare a apei, dar este și cel mai mic, ceea ce îl face ușor de instalat și de întreținut în timp.

În plus, în funcție de modalitatea de utilizare, sunt disponibile două variante: semi-profesională (cu jet dublu) și monocomandă, pentru că e important ca produsul să răspundă întru totul nevoilor fiecăruia.

Facilitează un stil de viață ecologic

Bateria Vital este inclusă în campania „Save with Franke”, inițiativă ce s-a concentrat pe realizarea unei selecții de echipamente pentru bucătărie cu impact redus asupra naturii și resurselor ei. Printre electrocasnicele eco-friendly ce mai pot fi achiziționate se numără cuptoare, hote, frigidere, plite sau mașini de spălat vase.

Accesează magazinul Franke și bucură-te de alternativele inovatoare și sustenabile, care ajută Planeta și te ajută și pe tine să economisești!