lapte de nuci

Ingrediente:

  •   100g nuci
  •   1 litru apă plată
  •   miere de albine sau sirop de agave
  • scorțișoară

Mod de preparare:

Într-un castron se pun la înmuiat nucile și se lasă peste noapte. Dimineața se aruncă apa în care au stat și se mai spală încă odată. Apoi se pun într-un blender împreună cu apa și se macină 1-2 minute.

Cu ajutorul unui tifon pus în 2 sau 3 straturi strecurați amestecul și storceți foarte bine.

Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.rovorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: IainBuchanan/ Flickr.com.

Comentarii prin Facebook (recomandat)

comentarii

Pin It on Pinterest

Share This