Am aflat de campanie de la tăticul Chinezu de pe blog și nu avem cum să nu vă povestim și noi despre ceea ce presupune. Știți că noi vă povestim foarte rar despre campanii de strâns fonduri și încercăm să vă ținem la curent mereu cu lucrurile frumoase care au loc în jurul nostru, dar de data aceasta campania ne-a ajuns prea tare la suflet pentru a nu vă anunța de existența ei.
Organizația Salvați Copiii spune că an de an pierdem, în medie, 1.900 de copii mai mici de un an, de aceea în acest week-end, adică pe 6 și 7 octombrie 1.900 de body-uri de bebeluși vor fi amplasate în București Mall, Plaza România şi parcul Herăstrău (la Roata Mare).
Fiecare dintre acestea simbolizează un copil care nu a mai apucat să îl folosească și vor fi apoi trimise copiilor din maternități, pentru a veni în ajutorul lor și pentru a atrage atenția asupra realităii sumbre, asta pentru fiecare donație de cel puțin 50 de lei, bani care vor ajunge tot la maternitățile din țară. Scopul este ca împreună să reușim să dotăm 15 maternități din țară cu incubatoare, pentru a salva viața copiilor născuți prematur.
Ne implicăm cu toții? Până acum am demonstrat că putem face lucruri minunate împreună, haideți să o mai facem o dată.