Tom Sawyer nu se gândeşte decât la farse şi năzbâtii – spre marea supărare a mătuşii sale Polly, alături de care puştiul şi fratele său vitreg Sid locuiesc în micul St. Petersburg, pe fluviul Mississippi. Deşi nu-l poate ţine în frâu, Polly e hotărâtă să-l transforme pe Tom într-un om responsabil şi cumsecade. Din fericire pentru el, Tom are un prieten care iubeşte aventura la fel de mult: Huck Finn. Numai o fată cu totul ieşită din comun îl poate ţine pe Tom departe de năzdrăvăniile puse la cale cu Huck: Becky Thatcher, fiica noului judecător din St. Peterburg, de-abia sosită în oraş. Tom e în stare de orice pentru a o impresiona cu “fapte eroice”…

Asta putem povesti, pe scurt, despre filmul care își are lansarea în această toamnă în cinematografe, mai multe aflați de pe pagina de Facebook dedicată, unde o să fiți la curent cu toate detaliile legate de film, dar până la lansare noi avem super concurs pentru voi.
Avem 3 invitații de câte 2 persoane de dat pentru proiecția specială a filmului, care are loc marțea aceasta, pe 9 octombrie, de la ora 19:30, la Elvira Popescu, de pe Bulevardul Dacia 77 (e situată sala în incinta Institutului Francez din București).
Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la newsletterul UrbanKid.ro (veți primi în fiecare dimineață, în timul săptămânii cele mai năstrușnice articole pe mail) iar luni noi anunțăm câștigătorii pe care-i desemnăm prin tragere la sorți.

Noi vă ținem pumnii și sperăm să vă placă de Tom Sawyer la fel de mult cum ne place nouă.

LATER UPDATE

Noi vom trage la sorți din abonații noi, adică cei care s-au abonat din momentul acestei postări, dar dacă sunteți deja abonați și vă doriți să intrați în concurs, lăsați un comentariu la acest articol și sunteți înscriși automat. 🙂 Mulțumim fain!

Câștigători

Am tras la sorți câștigătorii, dacă vă aflați printre ei aflați din clipul urcat pe pagina noastră de Facebook. 🙂
Mulțumim tuturor!