cursNu mă întrebați de ce nu am făcut încă un astfel de curs, având în vedere că sunt mamă de aproape 6 ani. De data aceasta nu-l mai ratez. Și pentru că o cunosc pe Dr. Mihaela Niță și am încredere în ea (este nu numai medic pediatru dar și consultant în lactație certificat internațional IBCLC și mama unui băiat tare năzdrăvan) am zis că e musai să fiu pregătită pentru ce urgențe ar putea apărea în familie, mai ales acum la no 2 kid, care se dovedește mai cu zvâc decât domnișoara.
Așadar, dacă vrei să știi ce să faci în cazuri de super urgență: copilul se îneacă cu mâncare, înghite ceva ce nu trebuia, cade și se lovește nasol de tot, se arde, se julește sau se înțeapă, și câte și mai câte pot apărea, acasă sau pe afară, cred că este necesar să urmezi și tu un curs de prim-ajutor (și mama și tata și bunica și bona…).

Marți – 17 martie de la 11.00 – Curs de prim-ajutor

În cadrul acestui curs viitorii/actualii părinţi, și nu numai, vor fi familiarizaţi cu tipul de urgenţe ce pot apărea şi vor cunoaşte principalele măsuri de prim ajutor pe care le pot da până la sosirea unui cadru specializat şi mai ales ce nu este bine să facă ca să nu înrăutăţescă situaţia. Din păcate, accidentele şi situaţiile de urgenţă sunt foarte frecvente la copii iar efectuarea unui curs în acest domeniu devine de importanţă vitală.
Câteva dintre temele abordate:
1. Stopul cardio-respirator la nou-născut, bebeluș, sugar
2. Principalele situaţii de urgenţă ce pot apărea (aspiraţia de lichide sau corp străin, febra, intoxicatiile, accidentele, traumatismele etc): prevenirea lor, ce putem face.
3. Trusa cu medicamentele de urgenţă.

Locurile sunt limitate! Înscrierea la Dr. Mihaela Niță – 0747.126.541, mihaela (@) mamagazin (.) ro. Vezi și evenimentul de pe Facebook.