Pentru că suntem cu toții cu gândul la mare și la vacanțele cu soare și cu nisip fin sub picioare, avem reduceri mari la… vacanțele la munte, desigur. Și asta nu e de ici, de colo, pentru că prețurile au scăzut simțitor la cazare și dacă ne rezervăm vacanțele și prin programul “O săptămână la munte” atunci vom plăti și mai puțin.
Să vă explic: programul “O săptămână la munte” este la a X-a ediție și începe pe 14 aprilie, terminându-se pe 14 iunie. Asta înseamnă sejururi de 5 nopți, începând de duminică și finalizându-se vinerea. Tarifele încep de la 161 de lei / sejur pentru hoteluri, vile sau cabane de 2 stele și ajung la 368 de lei pentru cele de 4 stele – prețuri mai mult decât acceptabile dacă le comparăm cu cele practicate în această perioadă de unitățile de cazare care nu fac parte din program.
Se dorește prin acest program să ne petrecem mai multe vacanțe în țară decât peste granițe și, desigur, oferirea posibilității de a merge în vacanță și a celor care nu au posibilități financiare pentru vacanțe mai scumpe.
Locurile vor fi vândute turiştilor, în ordinea înscrierilor, iar ofertele le găsiți la agențiile de turism incluse în program.
Detalii despre unitățile de cazare din program și agențiile de turism care iau parte de inițiativă găsiți direct pe site-ul Federației Patronatelor din Turismul Românesc.
Vacanță frumoasă!
Sursă foto: Michael Newton/ Flickr.com.