La aproape 10 ani de la apariția sa, Social Media for Parents, cel mai important eveniment dedicat bloggerilor de parenting din România, se relansează cu un concept inedit și o titulatură nouă. 

Bloggers & Parenting Conference va avea loc pe 7 decembrie și va include subiecte importante despre creșterea copiilor de până la 7 ani. Totodată oferă proaspeților părinți sfaturi și idei pentru decizii înțelepte despre dezvoltarea copiilor. 

Comunitatea de părinți activi în mediul online va asista la un eveniment cu un conținut bogat, ce va aduce în prim plan răspunsuri la întrebări actuale, recomandări utile, povești de succes despre parenting. Mai mult, bloggerii de parenting vor descoperi subiecte interesante și vor primi o doză de inspirație binevenită.

Temele abordate anul acesta – sănătate și nutriție, sănătate emoțională precum și educație parentală și educația copiilor – vor fi însoțite de noutăți și experiențe reale din parenting. Vorbitorii vor aduce în prim plan îngrijirea și mijloacele de dezvoltare ale copiilor încă de la cele mai fragede vârste, construirea identității copiilor și rolul părinților în acest proces și nu numai.

În cadrul acestei ediții, îi vom avea alături pe: Dr. Valeria Herdea (Medic de Familie), Ioana Chicet-Macoveiciuc (Blogger, Prințesa Urbană), Oana Moraru (Fondator, Școala Helikon), Conf. Dr. Carmen Orban, Mirona Păun (Psiholog Clinician, Founder Tzitzi-Poc), Simona Mitrea (Founder, Romanian Gifted School), Diana Lupu (Psihoterapeut), Otilia Mantelers (Psiholog), Alexandra Alexandru (Specialist în Nutriție), Raluca Chișu (Fondator Asociația Kinetobebe), Cristina Bazavan (Owner Urban.ro), Bianca Mereuță (Creator de Valoare în Educație).

Accesul la transmisiunea online a evenimentului este gratuit. Pentru participare este necesară o înscriere în prealabil pe www.parentingconference.ro. Evenimentul va fi transmis live pe 7 decembrie, începând cu ora 09.45.

Conferința este organizată și anul acesta sub conceptul evenimentelor „fără atingere”, ce țin cont de normele de distanțare socială și de siguranță a tuturor persoanelor implicate, de la staff la vorbitori și parteneri. Conceptul propune vorbitorilor o experiență pe scenă apropiată de cea a unei conferințe clasice, gândită însă ca o apariție live într-un studio TV.

Bloggers & Parenting Conference este un eveniment organizat de Evensys împreună cu NUK și în parteneriat cu Boiron, Skoda și Tedi.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre #parentingconference21, urmăriți pagina oficială și evenimentul de pe Facebook.

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 15 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminarii proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.