Venirea pe lumea a unui nou născut aduce multe bucurii dar şi multe griji si nevoi. Nenumărate  familii se află in situaţia de a nu-i putea  oferi bebeluşului ce are nevoie. Tocmai de aceea, Asociaţia ’Sănătate pentru Viată ’ şi  Directia Generală  de  Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 1 lansează Proiectul „MaM – Mamele ajută Mamele. 

In cadrul proiectului, pe  25 noiembrie 2021, ora 13:00, se deschide Centrul de Donaţii MaM – Mamele ajută Mamele, dedicat mamelor cazuri sociale şi bebeluşilor lor. 

 In România, 10% din naşteri provin din Sectorul 1.

Centrul Mamele ajută Mamele (MaM) işi propune să ajute proaspetele mămici cu nou născuţi şi/sau copii mici, cazuri sociale din Sectorul 1, cu tot ce e nevoie: Pachetul Nou Născutului(cu lucruri de bază precum  scutece, creme, hăinuţe), obiecte precum cărucioare, pătuţuri sau jucării şi Consultanţă psihologică, şedinţe cu nutriţionişti, cu moaşa şi cursuri de reconversie profesională, one-to-one sau in grup.

Susţinerea proiectului se va face din donaţii de lucruri / obiecte sau bani, atât direct la Centrul MaM sau pe site www.ajutamam.ro , in contul bancar al Asociaţiei Sănătate pentru Viaţă.

Invităm mamele care au lucruri si/sau obiecte de la bebeluşii  sau copilaşii lor pe care nu le mai folosesc, dar şi companiile/ firmele / corporaţiile  să se alăture proiectului.  Donaţiile se pot face direct in Centrul MaM din str. Barbu Delavrancea Nr 18, sau pe site www.ajutamam.ro direct in contul Asociaţiei Sănătate pentru Viaţă,  IBAN: RO59BTRLRONCRT0271171601.

Vania Limban – moasa, coordonator  

Am initiat „Proiectul MaM – Mamele ajuta Mamele” cu intentia  de a sustine, a ajuta si a le fi alături mamelor cazuri sociale intr-un moment cu o mare incărcatură emotională pentru ele si familiile lor  – venirea pe lume a copilului”.

Mai multe informaţii  despre proiect se găsesc pe www.ajutamam.ro şi pe  pagina de Facebook MaM.

Despre Asociaţia ’Sănătate pentru Viaţă’

Asociaţia ’Sănătate pentru Viaţă’ iniţiază şi implementează proiecte educaţionale dedicate viitorilor  părinti, copiilor, adolescenţilor, tinerilor, adulţilor şi seniorilor, promovând un stil de viaţă sănătos la orice vârstă.