centre de inchiriat biciclete
Să le luăm pe rând, zic, și să vă spun unde găsiți centrele de închiriat biciclete în București:

  • La Pedale: Parcul Kiseleff, Parcul Herăstrău. Închirierea este gratuită, pe bază de buletin.
  • Cicloteque: Parcul Herăstrău, Parcul Tineretului și Parcul Titan. Pentru o oră tariful este 2 lei, o zi 10 lei, iar două zile 20 de lei.
  • I’Velo: Parcul Herăstrău (zona Baraka și zona Expoflora), Parcul Tineretului și Parcul Izvor. Închirierea este gratuită pentru două ore.
  • Carpat Bike: Șoseaua București – Târgoviste 22, bl. A, ap. A2. Tarife: 15 euro pentru o zi, 35 pentru un week-end +50 euro garanția.
  • Bate Șaua: sediul Veloteca, strada Levantica nr. 37, sector 3. Prețul este de 60 de lei pe zi.
  • My Bike: Nicolae Caramfil 34. Închirierea costă 40 de lei pe zi, dar în această sumă primiți și cască. Dacă vreți doar pentru jumătate de zi, prețul este de 25 de lei.
  • Rait a bike: Brezoianu 35. Prețul este de 10 lei pentru două ore, pentru patru ore 20 de lei și pentru 10 ore 40 de lei.

Pentru cei care nu sunt din București, centre de închiriat sunt și în alte localități: Brașov, Cluj, Sibiu sau Timișoara. Pentru programul acestora și prețurile pentru închiriat biciclete dați un click pe metropotam.ro.

Biciclete pentru copii

În altă ordine de idei, dacă la toate centrele de mai sus găsim biciclete mari, pentru adulți, de acum avem și biciclete de închiriat pentru copii.
Centrul La Pedale din Parcul Kiseleff este deschis de luni și până vineri de la 10:00 la 18:00, iar în week-end de la 10:00 la 19:00. Are 250 de biciclete pentru copii și adulți care sunt oferite doritorilor gratuit, dar doar în perimetrul parcului.
Acestea fiind spuse, spor la biciclit! 🙂
Sursă foto: alastairvance/ Flickr.com.