Pentru mine, telefonul meu este ceva fara de care nu as putea trai. Este la limita nevoii. Poate si pentru ca se intampla sa imi fac si treaba (profesional vorbind) de pe el. Tot pe telefon am calendarul cu activitati, evenimente, remindere si termene limita, liste de cumparaturi sau to-do. Inspiratie pentru gatit, citit, instrument pentru plati sau ajutor in transport, scriu articole (da, cateodata asa), nu mai zic de poze sau alte lucruri.
Acestea sunt cele mai importante aplicatii pentru mine, pe care le folosesc (aproape) in fiecare zi (sau de mai multe ori pe zi). Poate va ajuta si pe voi….
Iata cateva dintre ele:
Pentru partea de social media – ca instrument de lucru – folosesc Pages. Aici am tot ce imi trebuie (toate paginile de Facebook pe care lucrez), postez si urmaresc indicatorii. De aici pot sa si programez unele postari (mai fac asta in momentele in care nu am acces la calculator).
Tot pentru lucru mai am aici si: WordPress-ul, Analytiks si Pinterest-ul.
Pentru citit si tinut la curent cu alte bloguri: Feedly si Medium.
Pentru organizare:
Calendar si Reminders (imi place ca se sincronizeaza si cu calculatorul si notificarile imi apar indiferent de device). Chiar daca pare sacaitor, am mare nevoie de aceste reamintiri. In plus, pentru evenimentele si activitatile comune folosesc Calendarul sau Avocado, pentru ca le pot impartasi cu partenerul meu in toate 🙂
Wunderlist: este pentru liste in principal. Eu folosesc pentru listele de cumparaturi. Daca avem o lista comuna, ce actualizez eu acolo ii apare si domnului meu si stie exact ce este de cumparat, atunci cand ii vine randul de mers prin diverse locuri.
Pentru inspiratie la gatit: imi place mult Yummly, sunt retete super rapide, multe deosebite, poti sa selectezi categoriile de retete/combinatii (ex: vegan, lacto-vegetarian etc) si filtrezi informatia astfel foarte usor. Tot de la Yummly primesc si newsletter si de acolo imi mai apar tot felul de idei (de exemplu, am gasit vreo 20 de retete de wraps, absolut usor de pregatit si delicioase).
Pentru transport am Uber. Am si cateva aplicatii de taxiuri dar pe care nu prea le-am mai folosit.
Homebank-ul unde fac plati.
Notes este pentru toate ideile pe care vreau sa le notez, pentru linkurile salvate din Safari (si pe care intentionez sa le accesez cat mai repede), pentru diverse retete pe care le mai gasesc pe internet etc.
Voi mai aveti si alte aplicatii pe care le folositi foarte des si care va ajuta in diverse situatii?