[vc_row][vc_column][vc_column_text]Aplicațiile deștepte sunt o modalitate minunată prin care copiii pot învăța lucruri noi. De cealaltă parte nimeni nu poate scoate din schemă importanța jocului real, cu păpuși, cuburi de lemn, mașinuțe, frunze, bețe sau cel mai găsim la îndemână. Osmo reușește însă să îmbine cele două tipuri de joacă eduativă într-una singură, iar rezultatele sunt uimitoare.
Osmo
Pe scurt, Osmo oferă regulile de joc, iar copiii se folosesc de blocuri colorate, creioane și culori, desene sau litere pentru a duce jocul la bun sfârșit. Camera de la iPad recunoaște acțiunile copiilor.
Dați play mai jos:

Jucăriile costă de la 80 de dolari setul și funcționează cu aplicațiile Newton, Words, și Tangram pe care le transformă în realitate, căci jocurile nu mai sunt doar pe ecranul iPad-ului, ci și în viața reală.
Osmo-2
 
[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1422532632800{margin-top: 25px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-color: #eaeaea !important;}”]noumax-logo
Articolele din această secțiune sunt doar recomandări de aplicații pe care noi le-am încercat cu cei mici sau articole despre universul Apple®.
Asocierea cu Noumax a venit firesc, din experiența personală în magazinele Noumax, service-ul Noumax și oamenii din spatele Noumax. Mereu am fost încântați de calitatea serviciilor primite și astfel ne-am împrietenit. Recomandăm oricărui utilizator Apple® să apeleze la service-ul Noumax (service autorizat – lucrează direct cu Apple Inc.) pentru orice upgrade sau problemă tehnică.
Apple® și toate mărcile conexe sunt mărci înregistrate Apple Inc.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]