Cei care locuiesc în Sectorul 4 și sunt părinți sau copii primesc o veste foarte faină, dar nici ceilalți bucureșteni nu vor fi supărați. Cel mai mare loc de joacă pentru copii din România s-a deschis cu puțin timp înainte de Sărbători în apropierea Orășelului Copiilor.
Locul de joacă este acoperit cu aparate noi, viu colorate şi distractive, cu amenajări care să le stimuleze inventivitatea, capacitatea de a interacţiona, cât, în special, pofta de joacă.
Spațiul este pe una dintre aleile ce mărginesc parcul și a fost amenajat într-o clădire nou construită, având un total de 815 mp. Pentru siguranţă, pe parcursul desfăşurării activităţilor, micuţii vor fi permanent supravegheaţi de personal calificat în acest sens, paza locaţiei urmând a fi asigurată cu aportul Poliţiei Locale Sector 4.

Posibil strict în prezenţa părinţilor, accesul în locul de joacă este gratuit şi tot gratuit, în incinta respectivă pot fi organizate petreceri aniversare sau evenimente dedicate copiilor – se arată în comunicatul oficial de presă.

loc de joaca 2

L-ați încercat până acum?

Sursă foto: ps4.ro.