Dacă până acum v-am povestit despre mai multe locuri pentru cei mari potrivite pentru copii, de data aceasta schimbăm un pic foaia și vă povestesc despre un loc pentru copii, unde își pot face prezența și părinții, pentru că au și ei un colț destinat.
Am descoperit Mayaricii, un loc de joacă foarte colorat, destinat copiilor de toate vârstele, cu jocuri și unde des se organizează spectacole interactive pentru copii, dar unde părinții se pot strânge la o cafea, un ceai rece, o limonadă sau o bere în serile de vară.
Ca să ajungeți la Mayaricii trebiuie să ajungeți pe strada Stoica Ludescu (de la Crângași spre Ion Mihalache pe strada Turda, după podul Grant a doua strada la dreapta. Veți vedea sigur locația, mai ales că gardul de la stradă nu poate lăsa pe nimeni indiferent la cât de frumos colorat este.
Mayaricii
Terasa este și mai colorată, iar la locul de joacă îi puteți lăsa să se distreze și pe copiii mici, dar și pe cei mari, iar de afară este mult prea cald pentru relaxare, atunci pășiți cu tupeu înăuntru, căci sigur o să vă placă.
Voi ați ajuns aici? Ce alte locuri child-friendly mai știți prin București?
Surse foto: facebook.com/Mayaricii.