Teki – Gadgetul preferat al copiilor

Telecomanda Teki by UPC
Ti-ai dorit ca lumea televizorului sa fie un loc sigur pentru juniorul tau, in care acesta sa poata invata si sa se distreze? UPC vine in  ajutorul familiei tale cu telecomanda Teki, un gadget inspirit de cei mici.
Cu telecomanda Teki, copiii urmaresc exclusiv canalele lor preferate, educative si de desene animate. Teki este in acelasi timp un sprijin pentru toti parintii care doresc sa isi protejeze copiii de vizionarea unor programe neadecvate.

Cum functioneaza?

Teki are doua moduri principale de utilizare: modul Copil si modul Adult. Ȋn modul Copil, utilizatorul are acces doar la canalele predefinite inscriptionate pe butoanele telecomenzii. Teki dispune de butoane dedicate pentru canalele pentru copii – Minimax, Cartoon Network, Boomerang, Duck TV, Disney Channel, Nickelodeon, Jim Jam, Disney Junior, Baby TV si DaVinci Learning.

Concurs magic pentru maini dibace

Si pentru ca distractia in familie e cea mai frumoasa, UPC are o super provocare pentru voi. Este vorba despre concursul ”Juniori in bucatarie”, prin care sunteti invitati sa testati creativitatea si indemanarea familiei voastre. Daca micutul vostru are intre 4 si 10 ani, atunci puteti spune „START” concurs. Premiile sunt pe masura provocarii. Castigatorii, 5 la numar, vor primi de la UPC cate un eBookReader si o jucarie simpatica fiecare, un sort de bucatarie Disney, perfect pentru momentele de ”bucatareala” in familie.

Cum va inscrieti?

Intrati aici si aflati mai multe detalii.