Concurs magic pentru maini dibace

UPC si Disney Junior premiaza creativitatea si indemanarea familiei tale in bucatarie!

Juniori in Bucatarie - Concurs UPC & Disney JuniorLumea Disney ne-a fermecat pe toti inca din copilarie. Am descoperit impreuna ghidusiile lui Mickey Mouse si ale celei mai bune prietene ale sale, Minnie si am trait impreuna cu Donald cele mai haioase momente.
Magia continua la UPC, care a inclus de curand postul Disney Junior in grila de programe. Cu aceasta ocazie, avem o super provocare pentru voi. Este vorba despre concursul UPC si Disney Junior, ”Juniori in bucatarie”, prin care va invitam sa testati creativitatea si indemanarea familiei voastre.
Daca copilul vostru are intre 4 si 10 ani, atunci puteti spune „START” concurs. Premiile sunt pe masura provocarii. Castigatorii, 5 la numar, vor primi fiecare cate un eBookReader, de pe care sa poata citi basmele preferate, un sort de bucatarie Disney, perfect pentru momentele de ”bucatareala” in familie si o jucarie simpatica.

Cum va inscrieti?

  1. Recreati impreuna cu micutul vostru un personaj din lumea magica Disney Junior, folosind doar obiecte din bucatarie. Aveti voie sa utilizati legume, fructele sau orice alt aliment aveti prin acasa, dar si farfurii, linguri, funduri de lemn sau alte obiecte pe care le considerati utile.
  2. Odata ce ati terminat opera de arta, e timpul sa o pozati si sa ne-o trimiteti, printr-un comentariu la acest articol.
  3. Urmatorul pas? Tineti pumnii si asteptati decizia juriului. Mai multe informatii gasiti si in regulamentul competiei – Regulamentul oficial al competitiei – Juniori in bucatarie

 
Termen limita pentru inscrierea lucrarilor: 30 iulie, 2014, ora 23:59.
 
Dupa ce ati facut poza se da liber la degustat! ☺
Mult succes si spor la lucrari!
 
P.S. Pentru inspiratie, va recomandam o artista desavarsita in ceea ce priveste design-ul culinar. Asa ca aruncati o privire si pe pagina ei de Facebook – Lee Samantha
LATER UPDATE:
A venit timpul sa anuntam castigatorii, este vorba despre:

  • Adriana Nitu
  • Picincul Hobija Viorica
  • Catanas Ana Maria
  • Constantin Lucian Olteanu
  • Adrianas

Multumim tuturor pentru participare, iar castigatorii sunt rugati sa verifice casuta de mail cu care s-au inscris in concurs pentru mai multe detalii – daca nu raspundeti in 48h la mail premiile se vor duce la urmatorii finalisti.