Prima idee care ne-a plăcut este aceea prin care transformăm un perete întreg într-un album foto de familie. Luați câteva dintre pozele preferate, le înrămați cum se cuvine și apoi le așezați sub orice formă vreți pe un perete din orice cameră. Nu doar că veți transforma peretele într-unul al amintirilor, dar toată camera își va schimba 100% atmosfera care o degajă.

Liste, mesaje, scrisori! Orice loc este bun pentru un mesaj și dat fiind faptul că toată lumea știe că părinții sunt ocupați și fac de multe ori trei lucruri o singură dată listele, mesajele sau scrisorile prin care vă reamintiți anumite lucruri sunt foarte utile. Puteți chiar transforma un perete sau un anume loc într-unul cu mesaje importante: de la cei mici către voi, de la partener către voi și, de ce nu, de la voi către… voi.

Coșurile sau bolurile vor să fie pline de fructe. Dacă nu mă credeți pe mine le puteți întreba singuri… serios acum, pe lângă faptul că așa îi veți îndemna pe copii să mănânce mai multe fructe și imaginea va fi diferită: mai colorată și mai vie.

 
Voi ce ați mai adăuga?
Vedeți mai multe idei pe homedit.com.
Surse foto: homedit.com și celinecelines/ Flickr.com.