Aveti un copil cu alergii alimentare si nu ati avut cum sa il duceti pana acum la gradinita? Acum exista un loc care intelege dificultatile voastre si unde copilul se poate integra fara ca viata sa ii fie pusa in pericol.
Avand o experienta de trei ani de zile cu copii alergici la lapte, am decis infiintarea clubului Nuki. Acesta functioneaza ca o gradinita cu program scurt sau prelungit si se adreseaza exclusiv copiilor cu alergii alimentare.
Pentru ca stim cat este de important pentru dumneavoastra sa puteti lasa copilul intr-un mediu sigur, Nuki pune la dispozitia micutilor:

  • asistenta permanenta din partea unui cadru medical specializat;
  • meniuri concepute de nutritionist astfel incat copii sa aiba o dieta sanatoasa si echilibrata potrivita varstei, fara a folosi lactate, soia, seminte, crustacee
  • bucatareasa cu experienta care respecta cu strictete retetarul intocmit de nutritionist
  • educatoare instruite pentru a ingriji copii cu alergii alimentare, ca de exemplu cu alergie la lapte

Aici veti gasi un loc in care copilul dumneavoastra este ocrotit si in care isi va petrece timpul cu placere. In plus va invata:

  • sa se integreze in colectivitate, sa urmeze o rutina
  • sa socializeze cu ceilalti, sa inteleaga si accepte diferentele dintre el si colegii sai
  • sa-si dezvolte limbajul, imaginatia si abilitatile motorii

Gradinita Nuki este dedicata copiilor cu: intoleranta la lactoza, alergie la soia, alergie la lapte, alergie la proteina din lapte.
In acelasi timp Nuki are meniu pentru copii alergici si se ocupa dedicat de ingrijirea copiilor alergici. Nuki organizeaza petreceri pentru copii alergici la proteine din lapte soia si intolerante lactoza.
Copiii care vin la Nuki sunt copii fericiti cu parinti linistiti!