De Ziua Copilului totul este posibil! Joacă de dimineața până seara și dacă cei mici își doresc să descopere comori noi mereu ca’n desenele animate sau în filmele cu eroi, atunci trebuie să știți că pot lua parte de la o vânătoare de comori chiar aici, în București aproape de casă, la Grădina Botanică.
Așadar, sâmbăta aceasta, între orele 09:00 şi 14:00, la Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București, totul este un adevărat tărâm al poveştilor.
Comorile sunt ascunse peste tot prin grădină, iar cei mici sunt invitați să le descopere. Adulții care-i însoțesc pe cei mici pot da o mână de ajutor. Asta pentru că în drumul spre marea comoară cei mici primesc întrebări de la personaje din basm legate despre natură. Fiecare răspuns corect îi aduce mai aproape cu un pas de comoara cea mare, așadar răspunsurile trebuie să fie mereu cât mai corecte și complexe pentru a primi indicii noi și valoroase.
Intrarea la eveniment este gratuită, iar mai multe detalii despre ce presupune mai exact puteți afla din comunicatul oficial urcat în secțiunea noastră specială.