Dacă aveți pe acasă jucării vechi sau unele care nu mai prezintă interes pentru cei mici, haideți o fugă la târgul de jucării pus la cale de Teatrul Masca, de plecați cu bănuți pentru alte jucării.
Informațiile oficiale sună cam așa: Teatrul Masca îi invită pe cei mici la cea de-a XV-a ediţie a “Târgului de Jucării”, un proiect cultural-educativ ce va avea loc duminică, pe 21 septembrie, de la ora 11:00, în Amfiteatrul teatrului din Bulevardul Uverturii 70 (Militari). Participarea este gratuită.
targ de jucarii teatrul masca
Ce trebuie să faceți voi este să adunați jucăriile vechi de prin casă, să veniți însoțiți de părinți sau bunici și să vă gândiți la un preț pentru fiecare jucărie. Bine, prețul va fi negociat de doritori, dar măcar să aveți ceva de pornire, nu?
targ de jucariiFoarte, foarte important: Păstrează pentru autorizaţia comercială flyerul evenimentului primit de la organizatori sau profesor (sau daca nu l-ai primit, cere unul de la organizatori) şi mergi la cortul pentru autorizaţii unde te vei înregistra şi îţi va fi ştampilat flyerul. Autorizaţia va fi arătată inspectorilor.
Pam, pam, gata! Mai sunteți în fața ecranelor sau deja căutați jucăriile prin colțurile casei?
Sursă foto secundară: Sinew/ weheartit.com.