eugeniaPe 7 august 2013, in cadrul unei prezentari emotionante despre Transmaraton m-am hotarat sa incep sa alerg si sa particip la aceasta competitie anii viitori.
Pe 20 septembrie 2014 alerg la Transmaraton, avand 2 obiective:
1. sa termin cei 21 Km cu bine
2. sa strang cu ajutorul vostru 4000 de lei pentru proiectul Padurea Copiilor

 

Transmaraton se desfasoara pe Transfagarasan si este una dintre cele mai dificile curse de alergare din Europa, in special din cauza diferentei de altitudine.
Padurea Copiilor este un proiect ViitorPlus care are ca scop impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei si care si-a propus plantarea si ingrijirea unui puiet pentru fiecare nou nascut din tara noastra.
In timpul antrenamentului de ieri (14Km) ma gandeam si ma intrebam de ce in ultimii ani mi-am dedicat toata munca si energia copiilor, prin intermediul proiectelor in care m-am implicat (Diversificare.ro, Mamagazin.ro, Inima Copiilor, Padurea Copiilor etc.)
Pe finalul alergarii am gasit si rapsunsul: pentru a descatusa, iubi, incuraja, ajuta, sprijini copilul interior, copil dispus sa isi depaseasca limitele, sa incerce orice lucru fara sa-i fie frica de esec, copil care iubeste neconditionat si care crede ca lumea este frumoasa cu adevarat.
Fiecare dintre noi are undeva acolo un copil interior cu puteri nelimitate.
Haideti si voi alaturi de mine sa oferim copilului din noi, dar si copiilor nostri un viitor mai bun si un aer mai curat.
Transmaraton2014
Eu alerg. Voi donati aici.