Un tur interactic, cu joacă și informații noi pentru copii și părinți. Cam asta am putea povesti, pe scurt, despre “Cetatea lui Bucur”, turul pietonal pe care ni-l propun cei de la Guided Bucharest.
Aflăm despre poveştile oraşului vechi într-un mod interactiv şi interesant, ni se promit surprize şi provocări întrucât pe lângă ghidaj, suntem așteptați cu jocuri şi multe activităţi distractive care să cultive curiozitate, înţelegere şi ataşament pentru oraş.
Traseul propus este: Hanul lui Manuc – Centrul Vechi – Lupoaica – Punctul zero al Bucureştiului, iar activitatea ne propune să aflăm:

  • Unde se încoronau regii
  • Cum poposeau caravenele
  • Cine sunt latinii
  • Unde este de fapt buricul targului

Turul pietonal are loc duminica aceasta, pe 24 martie, de la ora 11:00 la 13:00. Plecarea are loc la intrarea în Hanul lui Manuc (intrarea din spate, vi-a-vis de Biserica Curtea Veche) și vă puteți înscrie cu un simplu mail la info [@] guided-bucharest [.] com sau la telefon 0747.075.927 până pe 22 martie. Costă 40 de lei pentru fiecare copii, pentru doi sau mai mulți copii prețul scade la 35 de lei, iar părinții participă gratuit.
Cum vi se pare?

UPDATE

Cum vremea este asa cum este in acest week-end, organizatorii au decis amanarea turului pietonal pentru 31 martie. Inscrierile au loc asadar pana pe 29 martie.
Sursă foto: Facebook.com/ Guided-Bucharest-Free-City-Tours.