Poate vă întrebați de ce vă recomandăm un astfel de festival și ce legătura are cu parentingul. Să vă enumăr câteva dintre temele festivalului: despre familie și nutriția familiei, sugestii de autoîngrijire a familiei, creșterea conștientă a copiilor, terapie financiară: calea către armonie și bunăstare în cuplu și familie, relația maternală, nașterea cu blândețe sau despre conectarea și cooperarea în relația părinte – copil (workshop susținut de Monica Reu și Otilia Mantelers).
Dacă v-am stârnit curiozitatea, să vă spun mai multe despre intențiile organizatorilor și ce mai puteți găsi în cadrul acestui festival.

Sacralitatea familiei. Înţelepciunea populară spune că, pentru a avea o viaţă împlinită, trebuie să faci trei lucruri importante: să sădeşti un copac, să construieşti o casă şi să dai viaţă unui copil. Şi am spune noi, să te îngrijeşti de sufletul tău. Acest Festival doreşte să aducă o nouă perspectivă asupra acestor scopuri – să realizăm toate acestea conştient, în armonie cu noi înşine, cu cei din jur, cu Universul. Şi mai mult decât atât, cu ştiinţa şi conştiinţa că A FI înseamnă A CREA.
 
Direcții implicate în cadrul festivalului:
 
– Metode terapeutice. Speakeri şi traineri din ţară şi străinătate care îşi dedică viaţa descoperirii adevăratului lor sine pe care matricea societăţii ne educă să îl ascundem.
 
– Cum să ne construim o viaţă de familie cu baze solide: arhetipuri feminine şi masculine, armonizarea vieţii de cuplu, sarcină şi naştere naturale, primirea sufletelor pe această Planetă în mod conştient, conectată şi cu educaţia conştientă. Pentru că un Sine armonios şi o viaţă armonioasă, aproape de esenţă se reflectă în viaţa externă şi reconstruiesc realitatea, iar în final reconstruiesc societatea.
 
– Cum să trăim în armonie cu mediul înconjurător. Ne bucurăm de resurse, ne bucurăm de Mama Pământ, însă una din misiunile noastre este ca în urma noastră, să rămână curată şi plină de resurse pentru urmaşii noştri.

 
Sunt două zile pline în care puteți asista la workshop-uri cu tematici diferite dar care întregesc noțiunea de familie și dezvoltarea omului împreună cu cei pe care îi iubește și îi alege. Ziua de sâmbătă este împărțită în două: de la 9.00 la 15.00 ( avându-i ca invitați pe Soraya Saraswati & Terry Oldfield și de asemenea va fi și o demonstrație culinară de raw food), apoi de la 15.00 la 21.30 o serie de patru workshop-uri cu teme dedicate familiei și copiilor. Costurile primei zile: 300 de lei prima parte și 225 lei a doua parte sau 500 de lei pentru întreaga zi.
Duminică se va vorbi despre familie, iubire, naștere, relația cu copiii și va fi și o demonstrație de yoga. Costul acestei zile este de 215 lei. La finalul zilei va fi și un concert Terry Oldfield & Soraya Saraswati. Dacă achiziţionaţi şi bilet la concertul Terry Oldfield şi Soraya Saraswati, pachetul complet pentru workshopurile din cele 2 zile este de 565 lei.
Mai multe informații despre program și traineri puteți găsi pe site-ul festivalului.
Noi zicem că merită să încercați și altceva! Poate ne vedem pe acolo…
 
LATER EDITdin motive independente de organizatori, programul festivalului s-a modificat, după cum urmează:
 
Va invitam cu drag pe 30 iunie 2013 la  World Trade CenterHotel Pullman Bucureşti, unde între orele 09.00 şi 21.00, va avea loc Festivalul Celebrarea Inimii.
Oare când am facut ultima oară ceva şi pentru noi? Merităm cu toţii cel puţin o zi în care să putem descoperi care este secretul unei tinereţi îndelungate, tehnicile care ne ajută la depăşirea stresulului şi a bolilor. O să vă intrebați care este scopul? Cu siguranţă nu este doar unul singur! Vă reamintim doar câteva… o stare generală de bine, o creativitate mai mare la locul de muncă, o mai bună inspiraţie financiară, o consolidare a relaţiei cu familia, copiii, colegii sau cunoștinţele!
Tematica evenimentului este sacralitatea familiei. Înţelepciunea populară spune că, pentru a avea o viaţă împlinită, trebuie să faci trei lucruri importante: să sădeşti un copac, să construieşti o casă şi să dai viaţă unui copil. Şi am spune noi, să te îngrijeşti de sufletul tău. Acest Festival doreşte să aducă o nouă perspectivă asupra acestor scopuri – să realizăm toate acestea conştient, în armonie cu noi înşine, cu cei din jur, cu Universul. Şi mai mult decât atât, cu ştiinţa şi conştiinţa că A FI înseamnă A CREA.
Cu ocazia acestui eveniment, în premieră pentru Romania, va avea loc un concert de muzica ambientală cu Terry Oldfield şi Soraya Saraswati, ce vor veni tocmai din Australia. În marele lor turneu prin ţări precum Italia, Belgia, Spania, Danemarca, Rusia, Estonia, Belgia, Germania, vor poposi pentru prima dată și în România. Împreună cu fratele său, Mike Oldfield, Terry Oldfield a scos un album în 2012 (“Journey into Space”), album ce va fi disponibil la eveniment, alături de marea discografie a celor doi artiști Terry Oldfield şi Soraya Saraswati.
 
Desi evenimentul a fost conceput pentru 2 zile, din motive independente de organizatori, ziua de sambata s-a anulat. Va multumim pentru intelegere !

Program  

program

Mai multe informatii pe www.heart-fest.com

Biletele se mai pot cumpara doar duminica la locatie.

Vă aşteptăm cu drag !