V for Verde este cu siguranță unul dintre evenimentele ce nu trebuie ratate toamna aceasta. Are loc în ultimele zile ale lunii septembrie (mai exact pe 28 și 29 septembrie de la 11:00 – 20:00) la Casa Universitarilor din București.
Acum că am oferit toate “detaliile tehnice” e cazul să trec la celelalte. Ce vom găsi acolo? Peste 50 de expozanţi care pregătesc pentru comunitatea minţilor deschise delicatese şi bunătăţi bio, produse alimentare slow food şi raw food, cosmetice organice, ateliere de gătit, workshop-uri, colecţii de modă green chic fashion şi haine preloved, precum şi produse eco deco, realizate din materiale reciclate şi alternative. Nu-i așa că sună mai mult decât bine?
Printre cei cu care ne putem întâlni acolo se numără Olivia Steer și Larisa Petrini, iar părinții sunt invitați să participe la sesiuni de parenting oferite de Otilia Mantelers, specialist în playful parenting. Pentru cei cu vârstă mai mare de 5 ani, Reciclare Creativă organizează ateliere unde îi învaţă cum să realizeze obiecte de decor şi bijuterii din materiale reciclate.
V for Verde este un târg devenit deja cu tradiție. Prima ediție a avut loc anul trecut în toamnă şi a adus împreună peste 30 de expozanţi şi 1.000 de vizitatori.
Prețul unui bilet este de 10 lei.