E abia marți, dar ne-am gândit să vă scăpăm de cele trei ceasuri rele și să vă povestim despre ce ne așteaptă în weekend. De câteva săptămâni bune pe Pajiștea Pescăruș din Parcul Herăstrău se organizează Roaba de Cultură, eveniment frumos care adună o grămadă de alte evenimente faine pentru copii și oameni mari sub umbrela lui.
De data aceasta, weekend-ul 13 – 15 iunie va fi special, pentru că Ambasada Suediei la București și Business Sweden în parteneriat cu Asociația Green Revolution au pus la cale Suedia Creativă, eveniment prin care învățăm despre culură, tradiții și muzica suedeze.
Suedia CreativaPentru copii, Suedia Creativă înseamnă trei zile pline de:

  • Ateliere de pictură a căluțului Dalahäst – ateliere prin care copiii află despre tradiționalul cal suedez. Sculptat în lemn, originar din provincia Dalarna, calul Dalahäst este una dintre cele mai cunoscute jucării pentru copii, iar acum copiii din București vor avea ocazia să-și pună amprenta asupra lui.
  • Cursuri de prim ajutor
  • Ateliere de reciclare creativă
  • Sport și mișcare
  • Jocurile Copilăriei: show-uri de magie, de improvizație și multe alte surprize.

Pentru a vedea programul complet al evenimentului și a afla și care sunt activitățile “de oameni mari” accesați comunicatul de presă, din secțiunea noastră specială.