Peste o săptămână ne pregătim de Crăciun, cu bunătăți, brazi, cadouri, dar până atunci să ne mai bucuram de un atelier, un curs, o carte nouă sau un spectacol de teatru.

Joi – 11 decembrie

=> Diseară, între 19:00 – 21:00, la ceainăria Smart Change, avem invitație la atelierul ,,Forever Christmas”, organizat de Interaktiv University, unde aflăm cum se fac felicitări de Crăciun parcă dintr-o altă dimensiune, mai exact cea 3D – evenimente recomandari de weekendcitiți mai multe detalii din comunicatul de presă oficial.

Vineri – 12 decembrie

=> Vineri suntem cu gândul tot la Crăciun. Crăciunul în Bucate se desfăşoară între 12 şi 23 decembrie în Piaţa Unirii din Bucureşti, unde copiii pot participa la ateliere menite să transforme Crăciunul în cea mai creativă perioadă a anului – citiți mai multe detalii & programul din weekend.
=> Tot vineri seara avem un atelier special pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani. Se numește “Globurile vesele” și ne învață cum să faem cele mai frumoase ornamente pentru brad – aflați mai multe detalii din anunțul oficial.

Sâmbătă – 13 decembrie

=> Și ce dacă este 13? E prima zi de Târgul de Carte miniLibri! Opt edituri, promoții, cărți pentru cei mici și inedite ateliere lingvistice pentru copii (japoneză, coreeană, hindi, portugheză, rusă, chineză) se numără, de asemenea, printre atracțiile acestei ediții a târgului. Atelierele lingvistice sunt destinate copiilor între 6 și 12 ani și vor fi susținute de studenții de la Facultatea de Limbi Străine (Universitatea București), fiind concepute în așa fel încât să îmbine distracția cu învățarea – aflați detalii utile despre târg, din comunicatul de presă oficial.
=> Tot pe 13 se organizează și un spectacol de teatru, care povestește copiilor despre prietenie și importanța prietenilor (un subiect excelent, mai ales în această perioadă, spunem noi) – citiți mai multe informații utile despre spectacol din anunțul oficial.

Duminica – 14 decembrie

=> Vreți să știți care sunt toate legendele faine de Crăciun? De la cum se împodobește bradul și de ce, până la cum arătau brazii în trecut – toate acestea sunt incluse într-un spectacol de teatru – aflați mai multe.
=> Între 10:30 – 12:00, la ceainăria Smart Change, Interaktiv Universiy a pregătit un nou atelier de aranjamente florale din seria “Copii, zâmbete și flori” numit “Magie de Crăciun” – aflați mai multe despre atelier din comunicatul oficial.
=> Tot între orele 10:30 și 12:00 și tot la ceainăria Smart Change ne așteaptă o nouă ediție a atelierului de quilling organizat de Interaktiv University, de data aceasta cu tema “Brăduțul tău de Crăciun” – detalii în comunicatul de presă aferent.
=> Ultimul eveniment recomandat astăzi, dar nu cel din urmă, este spectacolul de teatru “Amintiri din Copilărie”, pus la cale de actorii Teatrului Ion Creangă, la Palatul Naţional al Copiilor, Sala Mare, de la ora 11:00 – mai multe informații despre spectacol găsiți în comunicatul de presă.
Să vă distrați și să nu lăsați weekendul de la mijloc de decembrie să treacă neobservat!
Sursă foto: Adela Guadalupe/ weheartit.com.