La Baby Boom Show, simpatic târg pentru pentru copii și viitoare mămici, care va avea loc în perioada 4-7 aprilie, la Romaero Băneasa.
Părinții ar trebui să treacă împreună cu cei mici pe acolo pentru o sesiune de shopping înaintea instalării primăverii. E bine să aruncați o privire la ce a mai apărut nou în lumea copiilor și, de ce nu, să-i pregătiți de primăvara.
Dacă nu sunteți însă interesați de cumpărături, aveți totuși motive întemeiate să mergeți la târg. Veți avea șansa să discutați cu un specialist dornic să vă ajute în creșterea copilului, la Baby Boom, puteți participa gratuit la seminariile susținute de profesori doctori universitari, pediatri și psihologi care vin special să vă împărtășească informații prețioase despre îngrijirea copilului. Printre temele abordate se numără:

  • Nutriția la copii – între tradiție și inovație;
  • Rolul acizilor grași și Omega3 în dezvoltarea copiilor;
  • Cum să ai grijă de pielea bebelușului tău primăvara;
  • Alergiile de primăvară la copii – prevenire și tratament;
  • Prelevarea celulelor stem.


Întâlnirea are loc în cadrul Clubului “Trăiește sănătos“, joi, 4 aprilie, la ora 13:00, la Baby Boom. Evenimentul va fi deschis de unul dintre dintre invitații de marcă ai Clubului: președintele Societății Române de Pediatrie, Prof. Dr. Marin Burlea.
Te poți înscrie gratuit și îți poți rezerva locul din timp.
Nu vor fi singurele seminarii. Pe întreaga durată a târgului, au loc prezentări susținute în zona de conferințe.
Și pentru că târgul ocupă tot week-end-ul, ingredientul vesel nu trebuie să lipsească! Dacă nimerim într-o zi de vineri sau de sâmbătă, putem câștiga un cărucior la Maratonul Cărucioarelor (competiție pentru tăticii iuți de picior). Tot sâmbătă, între două reprize de cumpărături, putem să ne relaxam alături cu cel mic, urmărind Yummy Mommy un concurs de frumusețe pentru gravidele mândre de burtica lor sau să râdem împreună de Pitici cu mintea brici – o competiție amuzantă care îi are în prim-plan pe cei mai vorbăreți juniori.
În plus, Baby Boom pune la bătaie și o listă importantă de produse prin concurs, pe care le puteți câștiga prin tragere la sorți. De exemplu, printre premiile oferite la Tombola Bebelușului se numără un cărucior performant cu landou și coșuleț, sisteme de călătorie, multe jucării, hăinuțe, genți de schimb, scaunele portabile sau mâncărică, iar la Tombola Gravidei marele premiu constă într-un KIT de recoltare de celule stem în valoare de 10.000 de lei .
Program de vizitare

  • 4 – 6 aprilie 2013: 10.00 – 19.00
  • 7 aprilie: 10.00 – 16.00

ACCES: Bd Ficusului 44, sector 1, Bucuresti
PARCARE GRATUITA
Pret bilet: 10 lei (copiii sunt 14 ani beneficiaza de acces gratuit)