Compania Daneza de recoltare a celulelor stem Stem SURE continua traditia de participant la Baby Expo si isi invita mamicile in perioada 19-22 Mai la Sala Polivalenta din Bucuresti, laterala din dreapta intrarii, E01 pentru a afla informatii la zi despre celulele stem si separarea celulara, precum si despre recoltarea si utilizarea acestora.
In cadrul targului, Stem SURE organizeaza un concurs si 3 dintre castigatori vor primi cadou cate o stocare gratuita pe viata.
Concursul are loc pe toata perioada desfasurarii targului Baby EXPO, adica intre 19 si 22 mai.
Este suficienta semnarea Contractului de Recoltare si Stocare a Celulelor Stem cu Stem SURE si pacientele sunt inscrise automat in cursa pentru premiul cel mare: stocare gratuita a probei pentru tot restul vietii.
La sfarsitul perioadei de concurs vor fi extrasi dintre cei inscrisi in concurs, prin tragere la sorti, 3 castigatori. Acestia vor fi anuntati telefonic iar numele lor va fi publicat pe site-ul www.stemsure.ro
Fiecare dintre cei 3 castigatori va primi din partea Stem SURE stocare gratuita a probei recoltate pentru tot restul vietii, in banca din Copenhaga, Danemarca. Fiecare premiu are valoarea aproximativa de 6.076 Euro (valoare estimata pentru o perioada de stocare de 70 de ani, durata medie de viata in Romania).
 
Stem SURE este prima companie din Romania de recoltare, procesare si stocare celule stem care ofera in standard stocarea in recipient bicompartimentat asimetric si astfel dubla sansa de utilizare a probei alaturi de cel mai rapid timp de procesare a probei de sange placentar din Romania si anume  36 de ore in medie de la recoltare.