Și acest sfârșit de săptămână se anunță cu evenimente frumoase, de ieșit din casă. Indiferent că alegeți o zi să mergeți să vedeți competiția sportivă de cai sau să reciclați (cu ocazia Zilei Internaționale a Mediului) sau să mergeți la Iarmaroace sau târguri, noi vă dorim să faceți toate aceste lucruri în familie și cu bucurie!

Vineri 5 iunie

Ziua Internațională a Mediului sărbătorită de Tupperware România sub deviza: “Păstrează-ți sănătatea și planeta în formă” și va organiza la sediile distribuitorilor săi autorizați din Bucureşti, Constanţa şi Brașov o acţiune de colectare a vaselor/ recipientelor din plastic, care intră în contact direct cu alimentele. Fiecare persoană care va aduce un vas/recipient de plastic care este vechi, pătat sau prea folosit, va fi ajutată să-şi aleagă unul nou. Iar Ia orice produs de minim 30 lei achiziţionat, va primi cadou, un Port Sandwich colorat. Detalii aici.
– de vineri 5 iunie și până duminică – 7 iunie se va desfășura Salonul Calului, a 2-a etapă a celui mai mare eveniment ecvestru al anului. Sunteți așteptați la Club Equestria, la Tâncăbești. Toate detaliile le găsiți aici.
salonul calului 5 7 iunie
– 18.00, atelierul “Mozaic din mărgele colorate“, vârsta recomandată 3-7 ani cu Tăpușele la Crayon Club
Afis 5 iunie
– tot de vineri 5 iunie și pănâ duminică 7 iunie va avea loc Femei pe Mătăsari Festival Urban. Aici veți găsi multe lucruri interesante, de la hăinuțele LiluTesa, până la Minuni.ro – caleidoscop de fapte bune. Concerte, evenimente. De mers!
femei pe matasari

Sâmbătă 6 iunie

– 10.00 – 17.30 – Conferințele Totul despre Parenting.
conferintele totul despre parenting
– 10.00 spectacolul “Povestea puiului de arici“, recomandat copiilor cu vârsta între 2-6 ani – cu Tăpușele, la Lill’put baby parking.
Afis 6 iunie
– între 10-16, la Şcoala liberă Waldorf, mamele din comunitatea Work at Home Moms România vă aşteaptă cu mic cu mare la Iarmaroc! Veţi găsi acolo lucruşoare purtate, citite sau jucate, dornice să îşi găsească alt stăpân, un bufet cu preparate minunate şi multe activităţi. Pe lista atelierelor  se află şi Experienţa Zizi Subacvatică, un atelier dedicat copiilor cu vârsta între 2 şi 5 ani.
experienta ziziz 6 iun
– 10.00 – 16.00 Iarmaroc WAHM. Aici aveți toate activitățile, participanții, toate detaliile.
iarmaroc

Duminică 7 iunie

– de la ora 17.00 – Marșul pentru pădure.
marsul pt padure