Vă spuneam acum ceva timp că Foto Union începe luna copiilor cu un proiect tare drăgut: “Portret de copil”. Practic, cei care vor să aibă peste ani portrete cu cei mici realizate de mâini iscusite de fotograf trebuie să dea un telefon la numărul 0744.356.229 (Bogdana Dobre) și să facă o programare pentru ședința foto și apoi să ajungă la showroom-ul eMAG de lângă stația de metrou Crângași până pe 8 iunie. Asta doar între orele 10:00 și 18:00.
Mergeți cu zâmbetul pe buze și îmbrăcați “ca’ntr-o zi de duminică” și plecați de acolo cu amintiri pentru zeci de ani de acum încolo. 🙂
După ce-i așteptați pe ai voștri să fie pozați în toate ipostazele, poate vi se face foame și bine ar fi dacă s-ar întâmpla chiar așa. Îi luați de mână și îi duceți la restaurantul Kopel’s, de pe strada Sirenelor. Vorbiți cu prietenul Copolovici cu ce vă recomandă să vă răsfățați papilele gustative și, în timp ce așteptați bunătățile, aruncați un ochi pe pereți. Aici este o expoziție cu 10 portrete de copil.
Recapitulăm? Mai aveți timp până pe 8 iunie să ajungeți la Portret de copil, adică la eMAG de la Crângași, unde cei de la Foto Union îi vor poza pe cei mici.
PS – Cum au fost primele portrete de copil puteți vedea pe blog-ul Foto Union.