În acest final de săptămână nu serbăm doar zile libere cu soare, ci și deschiderea ușilor pentru atelierele marca nucamica. Am spus “ateliere” pentru că avem două, unul mai fain ca altul. Primul este unul prin care cei mici fac jucării prietenoase și trăistuțe colorate și în al doilea învățăm să plantăm tot felul de plante în ghivece vesele.
Așadar, sâmbăta aceasta, pe 24 martie, avem programate așa:

Atelier de povești cu petice și pânze, care începe la ora 11:00 și se termină la 12:30

În cadrul acestui atelier piticii vor da naștere multor obiecte textile pe care apoi le vor folosi pentru a-și decora camera, să-și decoreze hainele și pot face tot felul de accesorii pentru ei și prietenii lor.
Activitatea este una pentru copiii de toate vârstele, prețul atelierului este diferit, mai exact: 25 lei/ persoană, 60 lei/ familie de 3 persoane și 70 lei/ familie de 4 persoane.

Atelier de pictat ceramică și grădinărit

Nu trebuie să avem o curte mare pentru a ne bucura de grădinărit. Balconul abia ne așteaptă să așezăm ghivece cu flori colorate. Înainte de asta însă este nevoie să punem în ghiveci semințele, nu? La atelier copiii vom învăța cum trebuie să aibă grijă de flori să crească cât tot balconul.
Activitatea este destinată copiilor de cel puțin 4 ani, iar prețul atelierului este și de data aceasta diferit, mai precis: 25 lei/ persoană, 60 lei/ familie de 3 persoane și 70 lei/ familie de 4 persoane.
Pentru alte informații și înscrieri sunați repejor la 0746.220.606, atelierele se desfășoară pe bulevardul Mărăști nr.43, ATELIER, lângă Mânăstirea Cașin, vizavi de Stadionul de rugbi (zona Arcul de Triumf).