UPDATE: EVENIMENT ANULAT. PLAYDATE #5 va avea loc în Ianuarie 2013. Ne cerem scuze pentru neplăceri.
UrbanKid.ro Playdate #5 - Atelier de Craciun la Lumea lui MomoV-am tot povestit zilele acestea de tot felul de proiecte DIY prin casă perfecte pentru Luna Cadourilor și ne-am gândit că frumos este să continuăm tradiția PlayDate-urilor UrbanKid.ro cu unul de Crăciun. Unde altundeva decât la prietenii de la Lumea lui MOMO care organizează în această perioadă tot felul de activități faine pentru copiii mai mici sau mai mari.

Cum va fi la Playdate?

Este un Playdate autentic, fără Moș Crăciun (pentru că cel mai bun moș din toate timpurile vine pe 24 Decembrie și lasă cadourile sub brad și nu vrem să-l deranjăm mai ales că în perioada aceasta este foarte ocupat cu realizarea jucăriilor pentru copiii cuminți).
La PlayDate vom avea un atelier prin care realizăm tot felul de ornamente pentru brăduțul de acasă, pentru că noi credem că a avea bradul de acasă lucruri făcute de noi, cu dragoste, răbdare și migală este mult mai frumos decât să le cumpărăm pe toate gata făcute. Ne vom juca, dar din mânuțe mai mari sau mai mici vor ieși cele mai frumoase și mai apreciate accesorii de pus în brad, la ușă sau agățate de ghirlande. În plus, pentru că ne plac tare mult colindele, Viorica Pintilie ne va încânta cu muzică live, colinde cântate live pe care le putem învăța și noi pentru momentele când ieșim la colindat cu ai noștri.
Viorica Pintilie
Nu lipsesc nici bunătățile de sezon. Cum ar fi un Crăciun fără dulciuri? Dar un PlayDate fără ceai bun și biscuiți? Așadar, imediat ce veți păși in Lumea lui MOMO veți simți arome de vin fiert pentru părinți și ceai aromat pentru copii, plăcintă făcută în casă (cei care au mai fost la Lumea lui MOMO știu că plăcinta de acolo este cea mai bună din tot Bucureștiul) și biscuiți fragezi.
331(1)
Dau din casă: la Playdate#5 se lasă și cu tombole pentru participanți, dar nu vă spun decât că vor există muuulte surprize puse în joc pentru cei prezenți. 🙂

Înscrieri și alte informații practice

PlayDate-ul de Crăciun are loc săptămâna viitoare, joi, pe 20 decembrie. Începe la ora 18:00 și se termină pe la 20:00 sau 21:00.
Întrucât, pe lângă bunătățurile cu care ne vom desfăta vom avea și un atelier cu ornamente de Crăciun, pentru înveselirea brăduțului de acasă, costul este de 100 de lei pe familie (nu contează câți sunteți, adică prețul rămâne de 100 de lei chiar dacă sunteți 3 copii și 2 adulți).

PASUL 1.

Înscriere – Foarte important este însă să vă înscrieți în formularul de mai jos, pentru că la Lumea lui MOMO nu putem intra mai mult de 50 de oameni veseli cu tot cu cei mici, așadar nu vrem să ne înghesuim prea mult și dacă va fi cazul vom anunța aici că înscrierile se opresc.

PASUL 2.

Plata – Pentru că trebuie să ne pregătim din timp cu bunătățurile și surprizele, avem nevoie de o confirmare fermă din partea voastră. Așadar, dacă sunteți hotărâți, vă rugăm să transferați bănuții în contul celor de la Lumea lui Momo:
Beneficiar: Lumea lui MOMO
IBAN: RO10 INGB 0000 9999 0314 7605
Banca: ING BANK ROMANIA
Obs: (treceți Playdate5 în descrierea tranzacției pentru identificare ușoară)

Pasul 3.

Ne vedem acolo, ca de obicei 😉 – Cum unde? La Lumea lui MOMO (vezi harta și cum să ajungi acolo).

Playdate? Vezi cum au fost edițiile anterioare

Vezi cum a fost la Playdate #2, Playdate #3, Playdate #4 !

Lumea lui MOMO