Dacă pe la voi pe acasă nu trece o zi fără să desenați, pictați, colorați de la foi, la agende, la piese de mobilier sau pereți, atunci sigur o să vă placă atelierul despre care o să vă povestesc astăzi.
Este vorba despre o întâlnire de unde toată lumea pleacă acasă cu un obiect din ceramică personalizat, fiind pictat chiar de el.
Să vă povestesc mai pe larg: pe 7 septembrie, seara, de la ora 18 și jumătate, la Cărturești Palas (din Iași) toți copiii, părinții și bunicii sunt așteptați să își aleagă un obiect de ceramică, de la căni de ceai, la pușculite sau platouri ori ghivece, după preferințe, și să-l picteze după pofta inimii. Obiectul va fi luat acasă de participanți, pentru a se putea mândri cu el, după atâta “muncă”. Și pentru că nu este vorba despre un ateleri “de lucru” ci unul cu veselie, se lasă și cu ceai și biscuiți pentru toată lumea veselă.
Nu există niciun cost de participare, dar fiecare va plăti pentru obiectul de ceramică ales, adică între 15 și 25 de lei, în funcție de cât costă fiecare. Și pentru că nu sunt multe locuri libere, dar nici puține nu sunt, vă sfătuiesc să vă înscrieți la mail-ul ateliere_copii [@] yahoo [.] com sau cu un telefon la 0740 574524.
Sursă foto: jemsweb/ Flickr.com.