Pentru a începe săptămâna cu zâmbetul pe buze, atunci trebuie să faceți ceva special astăzi, iar vizitarea unui târg, zic eu, că ar fi o bună soluție la “problema” mai sus expusă.
Institutul Geologic al României și Muzeul Național de Geologie ne invită pe toți, mic și mare, la expoziția cu vânzare de cristale și bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase. Evenimentul este organizat cu ocazia sărbătorii Sfinților Mihail și Gavriil, iar fetițele, chiar de le cheamă Mihaela sau Gabriela chiar de nu, se vor bucura cu siguranță de o piatră prețioasă sau semiprețioasă drept cadou, dar nici băiețeii nu cred că se vor supăra dacă-și vor descoperi aici piatra norocoasă. Se spune că oricine are o piatra care vine cu mult noroc și influențe benefice asupra fizicului și psihicului. Eu zic că nu e important decât să ne placă mult culoarea și să aibă o poveste în spate piatra cu pricina, în funcție de asta vin și bună dispoziția și zâmbetele.
Târgul se deschide la 10:00 și își închide porțile la 19:00, dar ultima intrare are loc la 18:00. Unde e? La Muzeului Național de Geologie din Kiseleff, iar de aveți nelămuriri sunați la 021.212.89.52 și aflați totul de aici.
Have fun!