600x600Suntem din ce în ce mai des online, aflăm trips&tricks valoroase, primim sfaturi atunci când le cerem și le oferim atunci când ni se sunt cerute. Mulți dintre voi aveți și un blog sau v-ați transformat pagina de Facebook într-un loc în care povestiți aventurile de peste zi alături de copii. Evenimentul despre care povestim astăzi este pentru toți părinții activi în online.
Evensys organizează pe 8 iulie Social Media for Parents la HOWARD JOHNSON HOTEL, eveniment ce va reuni părinții activi în mediul online și va aduce în prim plan cele mai noi tendințe lansate de aceștia.
Cu două sesiuni de conferințe care vor dezbate noi idei despre parenting și tendințe în social media, evenimentul nu doar că oferă o viziune de ansamblu a mediului online de la noi, ci oferă și posibilitatea de networking cu părinți care au aceleași pasiuni precum ale voastre.
Social Media for Parents este despre blogging, social media, parenting și lifestyle, iar printre vorbitorii acestei ediții se numără: Urania Cremene (Expert pentru Romania Parent’s Toolshop), Ioana Macoveiciuc (Owner, printesaurbana.ro), Alina Ioana Stan (CSR Officer, Orange), Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR), Gyorgy Gaspar (Psiholog Clinician, Asociatia Multiculturala de Psihologie si Psihoterapie), Valentin Vesa (Test Engineer, iQuest Group).
Participarea este gratuită, dar se face pe baza unei invitații solicitate pe site-ul evenimentului.