Suntem cu toții în vacanță și acă ați rămas prin București trebuie să aruncați un ochi pe recomandările noastre cu privire la ce puteți face în București de 1 Mai. Avem și recomandări de evenimente faine, ca în fiecare zi de joi. Mai puține la număr decât alte dăți, dar deloc de ignorat.

  • Duminică – 4 mai

recomandari de evenimente=> Amicii de la Țăpușele ne invită la Atelierul de lectură şi creativitate “Apolodor”, recomandat copiilor începând cu 3 ani. Atelierul se lasă și cu un pinguin pe care copiii îl vor face cu ajutorul organizatorilor. Prețul unui bilet costă 50 de lei, dar aveți parte și de mai multe reduceri – citiți toate informațiile utile despre atelier.
=> Tot pe 4 mai avem spectacol de teatru marca Lumea lui MOMO. Are loc la Clubul Țăranului și pe scenă se joacă „Amintiri din copilărie” de Ion Creangă, povești spuse pe înțelesul tuturor copiilor într-un mod interactiv și jucăuș – aflați mai multe detalii din comunicatul de presă oficial.

  • Luni – 5 mai

=> „Sfaturile lui David” este un proiect pentru părinţi şi copii deopotrivă, realizat de Teatrul Ion Creangă în parteneriat cu Grădiniţa lui David. Proiectul continuă şi în luna mai la Ludoteca „Apolodor din Labrador”! Prima activitate este atelierul „Iedul cu trei capre”, care va avea loc luni, 5 mai, ora 18.00, în Sala Ludoteca „Apolodor din Labrador” de la sediul Bibliotecii Naţionale a României, întâlnirea fiind dedicată discuţiei despre (in)dependenţa copilului şi echilibrul dinamic în care se află părinţii, dar şi alţi membri ai familiei – aflați toate detaliile legate de atelier.

  • Marți – 6 mai

=> Marți are loc cea de-a 7-a întâlnire dedicată celor care doresc să învețe să comunice relațional și eficient, în familiile lor – prin metoda ESPERE® – metodă creată de Jacques Salomé. Ediția din luna mai va avea ca temă principală dificultățile prin care trec părinții singuri dar vom aborda și alte teme generale, legate de relațiile de cuplu și cele de părinți, cât de mult reușim să diferențiem rolurile noastre și cât de cum reușim să comunicăm copiilor toate acestea – citiți toate informațiile utile despre întâlnire și sperăm să ne vedem acolo.
Vacanță plăcută cu mult soare!
Sursă foto: Vogue/ weheartit.com.