De astăzi și până duminică la Librăriile Cărturești din șapte orașe (București, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov, Arad și Constanța) este marcată Săptămâna PSI pentru părinți. Asta înseamnă că părinții, bunicii, educatorii și psihologii sunt așteptați cu o mulțime de evenimente dedicate, discuții cu specialiști și psihologia copiilor și adolescenților, cărți educative, reduceri la titluri importante și multe altele.

Aflăm cum să ne jucăm cu cei mici, ce vor ei să spună prin limbajul lor, cât de important este jocul în educație, cum transformăm poveștile și basmele în instrumente terapeutice și cum putem învăța noi, adulții, de la cei mici.

Toate cărțile de parenting și de psihologia copilului lansate de Editura Trei sunt la reducere de 25% toată săptămâna, așadar cele șapte zile ale Săptămânii PSI se vor prelungi cu volumele pe care le cumpărați în perioada aceasta.

Intrarea la toate evenimentele este liberă, iar programul complet pe orașe îl găsiți în comunicatul de presă din secțiunea noastră specială.

Sper să ajungeți la cât mai multe evenimente dedicate.