Dacă ai voștri nu au încă un tricou preferat de mâine sigur vor avea unul în cazul în care ajungeți la atelierul de desene pe tricouri, pus la cale de Kihi-Kiha.
Ce vor face cei mici? Pe cât de simplu, pe atât de complicat: vor avea un tricou pe care-l vor desena după bunul plac, își vor transpune desenele preferate pe material, folosind desigur culori speciale pentru textile și după îl vor lua acasă pentru a fi purtat ori de câte ori doresc asta.
Sunt așteptați copiii de peste 4 ani și părinții de toate vârstele, iar atelierul are loc mâine, 9 februarie de la ora 12:00.
Așa cum spuneam și mai sus atelierul este susținut de Kihi-Kiha și are loc la magazinul Pink&Blue din Concept Store-ul de Poveste situat pe Strada Puțul lui Zamfir nr. 26, sector 1, București (zona Dorobanți).
Atelierul durează o oră și jumătate, prețul este de 60 de lei pentru fiecare copil, iar în acești bănuți intră toate materialele, chiar și tricoul.
Dacă vă sună bine (și chiar nu știu de ce nu v-ar plăcea ideea) atunci dați un mail la office [@] pinkblue [.] ro sau mai bine un telefon la 021.230.20.42, 0722 22 7429.
PS: dacă ajungeți ne arătați și nouă tricourile?