Până pe 23 decembrie (pentru că de pe 24 decembrie seara Moș Crăciun e taaare ocupat pentru a ajunge la toți copiii din lume) cei mici, cu vârsta cuprinsă între 4 și 13 ani, vor fi însoțiți de Elfi chiar în casa lui temporară la noi, în București. Ne așteaptă pe toți la Bell’Agio Casa, unde trainerii Creative Arts și Incubator 107 devin ajutoarele lui Moșu și ne învață să facem lucruri colorate cu ajutorul imaginației.
Copiii află cum să facă globulețe sub formă de brăduți, inimioare glazurate, prăjituri și alte decorațiuni din fetru, dantelă, satin și hârtie colorată – toate pentru pomul sau masa de Crăciun și de pus prin casă pentru a o transforma în una de sărbătoare.
În acest final de săptămână, copiii vor face spiriduși, oameni de zăpadă, elfi, motani și alte jucării simpatice. Totul între orele 16:00 și 18:00, pentru că în restul timpului Moș Crăciun e ocupat cu realizarea cadourilor.
Pe lângă cele de mai sus, se vor împodobi mici brazi care așteaptă să fie luați acasă, se vor realiza felicitări și alte accesorii pentru bradul de Crăciun, copiii vor învăța despre muzică.
Vă las cu un comunicat de presă complex, care vă răspunde tuturor întrebărilor legate de acest eveniment și vă reamintesc că trebuie să fim foooarte cuminți în această perioadă, pentru a primi cele mai frumoase cadouri sub brad.