De dragul artei ne invită la ateliere noi-nouțe de primăvară. În marie, la Muzeul Țăranului Român ne așteaptă un program special, de educație creativă: Găteli în luna lui Mărțișor. Ce vom face aici? Vom vizita muzeul (evident, vizita este una interactivă, nu una “tradițională”) și avem parte și de un atelier creativ.
Totul durează o oră și este destinat familiilor cu pitici care au între 2 și 6 anișori.
Cântăm despre flori, primăvară și natură în timp ce vizităm muzeul și învățăm despre cum se gătește natura pentru primăvară, deci cum trebuie să ne gătim și noi pentru anotimpul în care toată natura prinde viață.
Hai că deja o dăm din prezentarea unui program fain în compuneri despre primăvară, iar de compuneri se ocupă Pui de compuneri. Trecem la ale noastre și vă mai spunem că programele pentru copiii cu vârsta între 4 și 6 ani se realizează în prezența Ramonei Guran, sculptorul din echipa De dragul artei.
Mai jos aveți programul complet al atelierelor:

  • sâmbată, 9 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
  • sâmbată, 9 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
  • duminică, 10 martie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani
  • sâmbată, 16 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
  • sâmbată, 16 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
  • duminică, 17 februarie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani

Pentru participare aveți nevoie musai de programare. Puteți face una la mailul programari [@] dedragulartei [.] ro sau la telefonul 0747 027 353.
Taxele de participare la program sunt următoarele: 40 lei/familie formată din doi membri, 50 lei/familie formată din trei membri, 60 lei/ familie formată din patru membri etc.
Să ne gătim de primăvară, să ne scoatem hainele și zâmbetele pentru a primi razele de soare și să mergem la ateliere! 🙂