Daniela Nane - curs de actorie pentru cei mici
La rândul ei, mama unui băiețel de 10 ani, Daniela Nane s-a hotărât să facă aceste cursuri pentru că majoritatea copiilor petrec foarte mult timp în fața calculatorului sau a televizorului. Ea urmărește să le stimuleze capacitatea de comunicare și de interacțiune prin activități creative. Și cam asta e ideea care a stat la baza cursurilor pentru copii.
Daniela a pregătit și cursuri pentru adulți pentru că a auzit tot mai mulțe persoane spunând că și-ar dori să-și petreacă timpul liber mai aproape de arta teatrală.
Cursul pentru copii este împărțit în 25 ședințe, una pe săptămână (14.30-16.30 sau 17.00-19.00, luni sau miercuri). Cei mici vor învăța să-și folosească simțul de observație, logica, memoria, să-și exprime sentimentele, să-și susțină punctele de vedere. Cursul mai cuprinde și tehnici de respirație și de vorbire, improvizație, mișcare scenică, pantomimă, analiză gestuală, etc.
Adulții vor studia în 12 ședințe (+ 4 ședințe opțional) – ședință pe săptămână (19.30-21.30, luni sau miercuri) și vor învăța să comunice mai ușor cu cei din jur, să capete control asupra corpului, emoțiilor, stărilor, dorințelor, etc.
Costul este de 420 de lei/lună sau 110 lei/ședința, după fiecare 10 ședințe plătite, a 11-a este cadou. După 10 luni plătite, a 11-a este cadou.
Cursurile au loc la Școala Ioanid, str, Polonă, nr. 4, iar înscrierile se fac la info@danielanane.ro. Mai multe detalii pe danielanane.ro.
Sursa foto: A aparut numarul de aprilie al revistei Tango / Apropo.ro