Aventurile pisicii Coadă-Coadă” este o altfel de carte, un volum cu povești simpatice care nu se aseamănă cu vechile povești pe care atât părinții, cât și copiii le știu pe de rost.
Ce s-ar putea întâmpla dacă pisicile și-ar amenaja o locuință cu bucătărie utilată într-o mașină părăsită de care fiul tău este îndrăgostit și apoi s-ar împrieteni cu un arici pasionat de grădinărit care s-ar duce la cofetăria voastră preferată să mănânce frișcă și prăjituri? Așa s-au născut poveștile scrise de Mihai Ciobanu 🙂 Băiețelul său, Rareș, se plimba zi de zi cu bunicii prin cartier, iar în timpul week-end-ului tatăl său făcea cunoștință cu toate lucrurile pe care Rareș le-a cunoscut în timpul săptămânii.
Lucrurile au prins o altă nuanță când a fost adăugat un strop de imaginație, iar poveștile lui Rareș și ale lui Mihai vor prinde viața sâmbătă, 26 noiembrie, la lansarea cărții „Aventurile pisicii Coadă-Coadă”, care are loc la Gaudeamus, standul editurii Aramis, începând cu ora 17:00.
Până atunci însă, dacă vreți povești noi și cu haz pentru cei mici, puteți comanda volumul cu povești de pe site-ul edituraaramis.ro sau buybooks.ro.
Care este ultima poveste citită de voi? 🙂