Când am decis să ne ocupăm de UrbanKid.ro ca main job pentru familia noastră, o sincronicitate ne-a adus în atenție dorința Ioanei de a se filma prezentând tot felul de lucruri importante pentru ea la 7 ani și de aici ideea ca Ioana să devină un membru cu drepturi depline în afacerea noastră de familie. De aici și până la canalul de YouTube – Ioana de la UrbanKid.ro – nu au mai fost decât câțiva pași.
Ioana se filmează singură, ba chiar nu acceptă niciun fel de ajutor iar dacă stau cu ea, refuză să apese pe record. Folosește preponderent telefonul ei, un iPhone 4 bătrân și cu ecranul spart și fără SIM. Uneori mai folosește și telefonu meu. Am pornit de la ideea de a o lăsa pe ea să facă clipurile exact așa cum vrea și am fost suprins să văd că face introduceri, vorbește coerent, etc. Bănuiesc că în câteva luni va învâța și câteva editări elementare și dacă mă va lăsa o voi ajuta.
Deocamdată clipurile sunt urcate nemodificate, exact așa cum le înregistrează ea.

Un SUBSCRIBE, de încurajare?

Vă las mai jos cu primele două “episoade” din vlog-ul ei.
 

 

 
 
Dacă se uită cei mici, am aprecia cu toții un feedback onest și chiar special requests dacă doriți ca Ioana să abordeze un subiect anume 🙂